Afbeelding
Foto: Martin Sahalessy

De Waredo’s in nieuwe kleding?

ma 9 jan, 13:10 

DODEWAARD – Van april tot en met juni hebben het smartlappenkoor de Waredo’s uit Dodewaard een samenwerkingsverband met de Coop.

“We mogen daar namelijk de lege flessen inleveren. Helpen jullie ook mee om van het statiegeld nieuwe kleding voor de Waredo’s te kopen? Bij het inleveren van de lege flessen en/of kratten graag op de knop doneren drukken, dan komt het geld ten goede van de Waredo’s.

We hebben een feestelijke tijd achter de rug, dus er zijn vele flessen en kratten leeg gedronken. Laten we hopen dat de nieuwe kleding op het jaarlijks terugkerende smartlappenkorendag, de nieuwe kleding aan jullie te mogen showen.”
De smartlappenkorendag zal dit jaar op zaterdag 2 september gehouden worden.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.