Categorie archieven: Berichten

Zaterdag 2 september heeft Smartlappenkoor de Waredo’s uit Dodewaard haar jaarlijkse smartlappenkorendag weer kunnen houden. Het was immers alweer 3 jaar geleden dat dit mooie evenement georganiseerd kon worden, dit  wegens de covid tijd. Mensen uit de wijde omgeving trokken naar het Dorpsplein om de koren te horen zingen en muziek te maken. Een week voor het Smartlappenkoren Festival hebben 15 vrijwilligers van het koor voor het eerst de programmaboekjes (1900 stuks) huis aan huis in Dodewaard en bij alle sponsoren bezorgd.

Het Dorpsplein zat en stond de hele dag vol, zelfs 10 bewoners en de begeleiding van de Appelenburg hebben van deze dag genoten. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Het was voor allen een beladen dag, dit was de … Lees verder

Geplaatst in Berichten, De Waredo's | Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 2 september heeft Smartlappenkoor de Waredo’s uit Dodewaard haar jaarlijkse smartlappenkorendag weer kunnen houden. Het was immers alweer 3 jaar geleden dat dit mooie evenement georganiseerd kon worden, dit  wegens de covid tijd. Mensen uit de wijde omgeving trokken naar het Dorpsplein om de koren te horen zingen en muziek te maken. Een week voor het Smartlappenkoren Festival hebben 15 vrijwilligers van het koor voor het eerst de programmaboekjes (1900 stuks) huis aan huis in Dodewaard en bij alle sponsoren bezorgd.

De Waredo’s komen naar u toe deze zomer. Wij hebben het genoegen om op maandag 5 juni door Dodewaard te rijden met 2 huifkarren, dit om onszelf te laten zien, te laten horen en om lege flessen in te zamelen voor nieuwe kleding. Daarvoor hebben wij een statiegeldactie bij de COOP te Dodewaard. De Waredo’s vertrekken om 19:15 uur vanaf het Dorpsplein en gaan dan eerst naar de Kalkestraat, daarna door naar de kruising van de Kersenbongerd en Hogehof. Om ongeveer 20:15 uur willen wij daar ongeveer 30 minuten optreden. Daarna gaan we terug naar het Dorpsplein en zullen daar ook nog gezellig zingen. Kom gezellig kijken, meezingen en neem uw lege flessen mee die u aan ons koor wilt doneren.

TOT 5 juni!

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor De Waredo’s komen naar u toe deze zomer. Wij hebben het genoegen om op maandag 5 juni door Dodewaard te rijden met 2 huifkarren, dit om onszelf te laten zien, te laten horen en om lege flessen in te zamelen voor nieuwe kleding. Daarvoor hebben wij een statiegeldactie bij de COOP te Dodewaard. De Waredo’s vertrekken om 19:15 uur vanaf het Dorpsplein en gaan dan eerst naar de Kalkestraat, daarna door naar de kruising van de Kersenbongerd en Hogehof. Om ongeveer 20:15 uur willen wij daar ongeveer 30 minuten optreden. Daarna gaan we terug naar het Dorpsplein en zullen daar ook nog gezellig zingen. Kom gezellig kijken, meezingen en neem uw lege flessen mee die u aan ons koor wilt doneren.

Koningsdag 2023 Dodewaard

Geplaatst in Berichten, Foto's | Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag 2023 Dodewaard

De Waredo’s in nieuwe kleding? ma 9 jan, 13:10  DODEWAARD – Van april tot en met juni hebben het smartlappenkoor de Waredo’s uit Dodewaard een samenwerkingsverband met de Coop. “We mogen daar namelijk de lege flessen inleveren. Helpen jullie ook … Lees verder

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor

Kerstoptreden 2019 bij Elim

Geplaatst in Berichten, Foto's | Reacties uitgeschakeld voor Kerstoptreden 2019 bij Elim

Terzio Elst 24-09-2019

Geplaatst in Berichten, Foto's | Reacties uitgeschakeld voor Terzio Elst 24-09-2019

Festival ” laat Son in je hart”

Vandaag (26-05-2019) zijn we naar een festival geweest in Son ( Laat Son in je hart) , hier zat een wedstrijd element in. Wat schetste onze verbazing: van de elf koren werden wij vandaag nummer 1.

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor Festival ” laat Son in je hart”

Zorgcentrum Avondlicht te Herwijnen (17-04-2019)

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor Zorgcentrum Avondlicht te Herwijnen (17-04-2019)

Korenfestival bij’t Ploegje

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor Korenfestival bij’t Ploegje

Smartlappen korendag 1 sept 2018 was weer een fantastische dag.

Geplaatst in Berichten | Reacties uitgeschakeld voor Smartlappen korendag 1 sept 2018 was weer een fantastische dag.